Kriebels om lid te worden?!

 

Ben je tussen 6 en 18 jaar en heb je kriebels om lid te worden van onze scouts? Denk je dat dit wel iets voor jouw zoon of dochter is? Misschien ben je nog niet zeker, maar ook dat is geen probleem, iedereen is bij ons welkom om enkele keren te komen proberen! Vul gerust het inschrijvingsformulier in, dan bekijken we verder wat er mogelijk is. De groepsleiding zal jou verder contacteren en informatie geven.

 

Let wel

  • Gelieve het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, zo kunnen wij het snelst en efficiënts uw aanvraag verwerken
  • Om de werking goed te laten draai en om al onze leden een leuke én verantwoorde (namid)dag te bezorgen, werken wij jammer genoeg met een wachtlijst. Meer informatie hierover zal je van de groepsleiding krijgen na het invullen van het inschrijvingsformulier. Het kan jammer genoeg dus enkele maanden of zelfs jaren duren vooraleer er mogelijkheid is om lid te worden
  • Leden ouder dan 18 jaar kunnen bij ons jammer genoeg geen lid meer worden. Ben je jonger dan 25 en heb je (bij ons of elders) eerdere scoutservaring? Vul ook dan gerust het formulier in. Indien er een plaatsje vrij is in de groep, ben je meer dan welkom!
  • Indien je na twee weken nog niets van ons vernam, kan je ons gerust een herinneringsmail sturen

 

Voor verdere vragen mag u nog steeds contact opnemen met de groepsleiding. Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Copyright © All Rights Reserved