Over 50 jaar

 

 

 

 

 

 

 

Een groot feest!

De groep heeft tijdens de voorbije 50 jaar heel wat meegemaakt en is enorm veranderd. De evolutie van werking voor mensen met een fysieke beperking

naar hoofdzakelijk leden met een verstandelijke beperking is maar één

voorbeeld. Verder blijkt dat de geschiedenis zich ook bij Akabe zich steeds weer heeft herhaald. Zoektocht naar leiding, perikelen rond het lokaal, een gevulde spaarpot,... vormden telkens weer - en vormen nog steeds! - uitdagingen voor onze groep. Uitdagingen die we steeds blijven aangaan!

 

De voorbije decennia heeft Akabe Sint-Johan zijn verjaardag onder meer met

een feestelijke show gevierd (bv. 1988 en 1998), maar ook met een feestelijk

B-bal en een tentoonstelling (2003).

 

Ook dit keer viert de groep zijn vijftigjarig bestaan tijdens het jaarlijkse B-bal. Het evenement zal in de namiddag reeds van start gaan met een grootse scoutsactiviteit op de markt van Sint-Niklaas georganiseerd door de leiding van Akabe Sint-Johan, gevolgd door een receptie om te klinken op ons vijftigjarig bestaan en opgeluisterd door het Bloemetjeskoor. Voorts is er een tentoonstelling die een blik wil werpen op het verleden, heden en de toekomst van de groep, een etentje georganiseerd door de vzw, een limofuif voor de allerjongsten, optredens van Nina en Karree Konfituur, om tenslotte al dansend het feest voort te zetten tot in de vroege uurtjes. We blazen immers maar één keer 50 kaarsjes uit!

 

 

Copyright © All Rights Reserved